"De Totaalleverancier voor de Schoonheidsspecialist"

  • lady-esther-oreaden-cosmetics
  • SMRT-SKN

Historie van Oreaden

Oreaden Cosmetics BV werd in 1974 opgericht. Het woord OREADEN komt overigens van het latijnse Oreas of Oreadis. In het grieks Oreias en Oros. Het betekent Bergnimf , dat terug gekoppeld kan worden naar de familienaam van Opbergen.

Oreaden Cosmetics ontwikkelde zich met de merken Lady Esther, Decoderm, Solarium en Cosmoderm behandelstoelen en apparatuur voortvarend in de schoonheidsspecialisten branche.

De vele mogelijkheden die de schoonheidsspecialist tegenwoordig heeft, is de grote motor van het bedrijf. Door de ervaring werd praktisch vanaf het begin de specialist meerdere merken aangeboden. De verscheidenheid bij de specialist in behandelingen en de groei van haar klantenkring maakte dit noodzakelijk. Oreaden Cosmetics wil haar cliënten deze service zeker aanbieden en haar coachen naar een goed functionerende salon en onderneming.

In 1985 werd het tweede bedrijf Oros Cosmetics geopend. Dit bedrijf distribueert DIBI, de nummer 1 in de professionele beautymarkt in Italië. Voor meer informatie lees verder op www.oros.nl.

In 1997 werd er van locatie veranderd naar het huidige PARKSTAETE aan de Nieuweweg 109 in Soest. Op de gehele begane grond zijn de showroom, trainingsruimten, kantoren en magazijn gevestigd. Parkstaete is slechts 100 meter van het station Soest-Zuid gelegen en is vanaf Amsterdam en Utrecht twee maal per uur bereikbaar per trein. Vanuit Amersfoort stoppen de bussen op het stationsplein Soest-Zuid eveneens tweemaal per uur.
Ook per auto makkelijk bereikbaar omdat Soest aan alle kanten omringd is met snelwegen. Er zijn voldoende parkeerplaatsen. Klik hier voor een routebeschrijving.

De directe leiding van Oreaden- en Oros Cosmetics is in handen van Antoine van Opbergen. Hij heeft ervaren mensen om zich heen, waarmee in teamverband actief en (service gevend) zo individueel mogelijk de cliënten worden bediend. Antoine heeft als lijfspreuk; 'sprekende mensen zijn te helpen'. De beide bedrijven zijn op het gebied van administratie, orderverwerking en verzending volledig geautomatiseerd om correct, punctueel en snel te kunnen werken. De schoonheidsspecialist wordt in de eigen trainingsruimten door middel van workshops volledig geïnformeerd. De workshops zijn zeer praktijk gericht en bijzonder objectief van informatie. Klik hier voor meer info over de trainingen en Trainingagenda voor data's

Trainingscentrum

Het ultramoderne trainingscentrum, waar iedere schoonheidsspecialiste een uitgebreide opleiding kan volgen.

Trainingskalender

Uitgebreide Theorie

Ook is er aandacht voor de theorie tijdens onze trainingsdagen.

Trainingskalender