"De Totaalleverancier voor de Schoonheidsspecialist"

  • lady-esther-oreaden-cosmetics
  • SMRT-SKN

Eerste kennismaking met Minerale Make-Up van Marie Christine

mc-Perfect-Eyebrow-Shadow

Perfect Look by mc: Marie Christine

Alles voor een modieuze look: perfecte poeders in moderne kleuren voor de ogen en de wenkbrauwen en voorzien van een praktische nieuwe toepassing: mc Perfect Eyeshadow Refill en mc Perfect Eyebrow Refill. Dankzij de mc Twin Applicator zijn de favoriete kleuren voortaan altijd direct bij de hand!

Maar er is meer! Zoals 2 nieuwe kleuren lipstick met Q10. Deze lipsticks zijn geschikt voor elk kleurtype en onderstrepen het ontwaken van het komende seizoen en zorgen voor een frisse kleur op de lippen. De kleurloze mc Colour Stop Lipliner zorgt voor duidelijke lipcontouren.

Afgerond wordt deze nieuwe collectie met de nieuwste mc Perfect Mascara met Hyaluron; deze mascara zorgt voor vorm, lengte en extreem lange houdbaarheid.

Perfect Mascara

Volume, langere en volle wimpers en extreme houdbaarheid met een ongelofelijk comfort kenmerken deze Perfect Mascara met als extra werkstof Hyaluron. Deze zorgt op zijn beurt voor lange, dichte, zachte en mooi gevormde wimpers. Voor een perfecte houdbaarheid gedurende de gehele dag. Ook geschikt voor gebruik met kunstwimpers. Bevat geen PEG- en parfum. Getest door oogartsen.

Wat eerste reacties voor u verzameld:

''mc Perfect Mascara: PERFECT!!! Ik ben er zeer enthousiast over. Even wennen aan de grootte van de borstel, maar prachtige gedefinieerde volle en lange wimpers zonder klonteren en perfecte separatie!''

"eenvoudig in gebruik, alleen is het even wennen met die dikke borstel. Het puntje zorgt ervoor dat je makkelijk overal bijkomt; ja zelfs tot in de kleinste hoekjes''

Perfect Eyeshadow en Eyebrow Refill

Perfecte poeders in moderne kleuren voor zowel de ogen als de wenkbrauwen en voorzien van een praktische nieuwe toepassing. mc Perfect Eyeshadow Refill en mc Perfect Eyebrow Refill in een losse vulling. Met de mc Twin Applicator zijn de favoriete kleuren voortaan altijd direct bij de hand. Verschillende gevormde applicatoren zorgen dat een zeer precisieuze dekking bereikt wordt. De applicatoren zijn voorzien van een veer en nemen het poeder op: voor een zuivere en professionele toepassing! Ook praktisch voor onderweg.

mc-perfect-look-display