"De Totaalleverancier voor de Schoonheidsspecialist"

  • lady-esther-oreaden-cosmetics
  • SMRT-SKN

Wist u dat?

Pas uw verzorging regelmatig aan!

Het assortiment van Lady Esther beschikt daarom over verschillende producten om alle veranderingen voor uw huid op te vangen. Uw huidtype verandert niet zo gauw, maar de verzorging in elk seizoen is steeds anders. Vraag uw specialist om uw verzorging thuis met de juiste Lady Esther producten bij te stellen.

De dag en/of nachtverzorging dient bijvoorbeeld aangepast te worden. Ook maskers, serums, ampullen en speciaal crèmes vullen gemakkelijk iedere verandering. Het is een fabel, dat de huid snel aan producten gewend zou zijn en daardoor niet of minder zou werken. Beter is het voor de huid om te variëren met de actieve ingrediënten van Lady Esther. Dat werkt natuurlijk beter. De huid is een levend weefsel tenslotte. 

Verpakkingen vertellen u steeds meer

Op de verpakkingen van Lady Esther treft u steeds meer informatie aan. De samenwerking in Europa zorgt ervoor dat alle landen dezelfde normen en namen hanteren en elke fabrikant hetzelfde woord gebruikt voor de ingrediënten.

Natuurlijk is het soms lastig wijs te worden voor wat betreft de benamingen. De huidarts en specialist kunnen uw vragen zeker beantwoorden. Het is voor u als gebruiker een geweldige stap vooruit.

 

houdbaarheidHoe lang zijn de Lady Esther producten houdbaar?

De meeste cosmeticaproducten zijn lang, maar niet onbeperkt houdbaar. Op iedere verpakking van Lady Esther staat een houdbaarheidssymbool afgedrukt. Dit symbool geeft aan, dat dit product langer dan 30 maanden houdbaar is.
Het houdbaarheidssymbool stelt een geopend potje voor.

Het aantal maanden die op het potje staat geeft de houdbaarheid aan nadat het produkt is geopend. Let hier altijd op.

 

vignet_dierproefvrijGeen dierproeven

Gelukkig een achterhaald thema. Sinds 2004 zijn dierproeven op cosmetische eindproducten in heel Europa verboden. In 2013 komt de invoering van een totaal handelsverbod voor actieve ingrediënten die op dieren zouden zijn getest en in de cosmetica worden toegepast.

Dit wil niet zeggen, dat u producten koopt waar risico’s aan verbonden zijn. Diverse alternatieve tests zijn ontwikkeld om uw verzorging, in welke mate dan ook, niet aan te tasten. De werkzaamheid van Lady Esther producten wordt door deze wetsverandering helemaal niet beïnvloed.