"De Totaalleverancier voor de Schoonheidsspecialist"

  • lady-esther-oreaden-cosmetics
  • SMRT-SKN

Merken Oreaden

workshop-le

De vakkundige competentie van een cosmetica merk kenmerkt zich door haar prestaties op het gebied van research en ontwikkeling. Lady Esther ontwikkelt en produceert cosmetische speciaal producten sinds 1913. Onafhankelijke instituten krijgen van Lady Esther regelmatig opdrachten om dermatologische- en werkzaamheidstesten door te voeren. Het resultaat is de bijzondere huidvriendelijke, werkzame en omvangrijke serie aan verzorgingsproducten. Het resultaat is overduidelijk; de Lady Esther producten staan aan de top van de cosmetologische ontwikkeling. Bovendien laat Lady Esther haar producten niet op dieren testen!

Meer informatie

logo-marie-christine-oreaden-cosmetics

...EEN NIEUW TIJDPERK VOOR MAKE-UP EXPERTS
Make-up wordt een onlosmakelijk deel van het beauty ritueel voor iedere vrouw, beginnend in de salon en eindigend thuis. Want echte schoonheid is zo veel meer dan alleen uiterlijk. Daarom transformeert MARIE CHRISTINE voortaan make-up als de beste keuze voor iedere vrouw tijdens de dagelijkse verzorging. Laat u zich meevoeren in een nieuwe dimensie dankzij:

  • MAKE-UP PRODUCTEN MET VERZORGENDE INGREDIËNTEN
  • CHIQUE VERPAKKINGEN
  • ELEGANT EN TIJDLOOS IMAGO
  • PRAKTISCHE VERKOOPMIDDELEN
  • ONDERSCHEIDEND VERMOGEN

Meer informatie

Solarium

Solarium, Protection & Care is de unieke serie speciale producten met werkelijk alle mogelijkheden om te beschermen en te verzorgen. U als depositaire van Oreaden Cosmetics heeft nu de kans om Solarium aan te schaffen en uw cliënten goed verzorgd en veilig te laten zonnen. Het is nonsens, dat een hoge factor (SPF) voorkomt, dat je bruin wordt. Maar een goede zonbeschermingsfactor en het juiste gebruik laten u niet verbranden. Solarium omvat o.a. zelfbruiners, beschermers, versnellers, aftersuns en een eerste hulp bij verbranding; redders van uw vakantie! Bruin worden kan, verbranden hoeft niet! Nodig ons uit voor een presentatie van Solarium. Dat biedt u meer mogelijkheden dan een brochure.

Meer informatie

Surplus

De artikelen, die geen schoonheidsspecialist in haar praktijk kan missen. Deze noodzakelijke belangrijke artikelen omvatten o.a. wimperverven, penselen en kwasten, pincetten, hars artikelen en natuurlijk de HAM code producten.Oreaden en Oros Cosmetics klanten profiteren van de service om met hun orders gelijktijdig deze noodzakelijke artikelen bij te bestellen onder dezelfde condities als waarop zij hun cosmetica artikelen bestellen.

Meer informatie

Cosmoderm

Cosmoderm, bekend om haar duurzame kwaliteit beleeft ook een trend. De trend, die sterk de blijvende kwaliteit op de voorgrond stelt. De startende schoonheidssalon en diegene die uitbreiden, zoeken steeds meer naar blijvende kwaliteit. Cosmoderm met haar uitgebreide collectie voldoet hier perfect aan. Vraag eens een offerte aan bij Oreaden / Cosmoderm.

Meer informatie