"De Totaalleverancier voor de Schoonheidsspecialist"

  • lady-esther-oreaden-cosmetics
  • SMRT-SKN

Ladies Day in Hasselt: Wanneer bij U?

ladies-day-hasselt
Op zaterdag 9 november jl. vond bij Esther Talma in Hasselt (dichtbij Zwolle) een Ladies Day evenement plaats. Voor ons als organisator was dat voor de 19e keer. Begin dit jaar is dit event gestart. Het verzoek kwam om ook op locatie depositaires te helpen. Nu wordt u deelgenoot van deze actie. Lees hieronder wat Esther ons vertelde. We stelden haar de volgende 2 vragen.

Wat is de aanleiding voor jou geweest om deze dag te organiseren?

''De reden dat ik deelgenomen heb aan de Ladies Day is dat ik de salon een boost wou geven, om zo weer nieuwe klanten te krijgen en natuurlijk om de verkoop van de producten van Lady Esther te verbeteren. Dat is waar ik zelf nog weleens in vast loop, maar dat is zeker op deze dag goed gelukt. Ook was ik toe om wat anders te doen en een workshop organiseren was een drukke tijd, maar ook een leuke tijd! Je bent op een andere manier eens bezig met je salon. Een andere reden om deze dag te organiseren was dat mijn kinderen wat ouder zijn geworden waardoor ik meer ruimte had gekregen om meer in mij en in mijn salon te investeren''.

Wat heeft de Ladies Day je opgeleverd?

''Wat ik van mijn echtgenoot en van Antoine hoorde was dat ik, bij wijze van spreken, het onmogelijke heb klaargespeeld. Dankzij mijn positieve inzet en enthousiasme had ik al ruim één maand voor de uiteindelijke dag de Ladies Day volgeboekt. Op deze dag heb ik een omzet behaald waar ik normaal over zou dromen. Yvonne is een echte kei maar wel zo zonder de klanten iets op te dringen. Want dat wil ik natuurlijk niet! Tenslotte ''moet'' ik wel met ze na deze dag weer verder. De klanten waren na de workshop erg enthousiast en ik hoor nu nog als ik ergens ben van andere mensen die iemand kennen die op de workshop is geweest dat ze een leuke workshop hebben gehad en dat doet je goed na alle voorbereidingen''.