"De Totaalleverancier voor de Schoonheidsspecialist"

  • lady-esther-oreaden-cosmetics
  • SMRT-SKN

Het werd gewoon een sport!

Het-werd-gewoon-een-sport-artikel
Zaterdag 29 augustus jl. was voor Angela Mulder als nieuwe Lady Esther depositaire het geplande moment: haar eerste Ladies Day. Doordat ze had gekozen voor startpakket B van Lady Esther kreeg ze de kans om haar nieuwe salon meteen goed op de kaart te zetten. Op deze wijze kon ze max. 24 geïnteresseerden kennis laten maken met haar praktijk, het product en nog veel meer.

Ladies Day bij Beautysalon Cloud Nine in Huizen.

''Zaterdag 29 augustus was het zover. Ik ben een startende onderneming en heb voor het merk Lady Esther gekozen. Bij het startpakket zit daar de Ladies Day bij. Een mooie kans om potentiële klanten kennis te laten maken met de werkstoffen, de huidverzorging, het merk Lady Esther en niet geheel onbelangrijk...met mijn salon! Want tja...als startende onderneming is je klantenkring nog niet zo groot. Dit leek mij dan ook een mooie kans om deze dag met beide handen aan te pakken!

Maar toen de dag in het vooruitzicht kwam...vond ik het toch wel spannend worden. Hoe kom ik aan zoveel enthousiaste mensen? Hoe ga ik die bereiken? Hoe ga ik het ze vragen? Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en ben aan de slag gegaan.

Zo heb ik een flyer gemaakt, ben ik op Facebook gaan adverteren en ben ik gewoon mensen gaan aanspreken. Hoe langer ik ermee bezig was... hoe leuker het werd. Het werd gewoon een sport! Wat is dit leuk om te doen. Voor de dag zelf heb ik ook alle puntjes op de i gezet zodat het zo goed als mogelijk voorbereid was. Goodiebags, hapjes, drankjes, een gastvrouw, gezelligheid....het was gewoon één groot feest!

Een geslaagde dag mag ik gerust zeggen met een mooie omzet en een gevulde agenda met vele nieuwe afspraken. Ik zou zeggen....op naar de volgende Ladies Day!''

Groeten,
Beautysalon Cloud Nine
Angela Mulder