"De Totaalleverancier voor de Schoonheidsspecialist"

  • lady-esther-oreaden-cosmetics
  • SMRT-SKN

Het is een echte aanrader; Ladies Day in Sittard

Ladies-Day-Sittard

Beste collega's, graag wil ik me aan u voorstellen.
Mijn naam is Esther Aarts. Na een periode van 10 jaar uit het hele schoonheidsgebeuren te zijn geweest, heb ik vorig jaar besloten om mijn oude vak en passie weer op te pakken. Na verschillende bijscholingscursussen en natuurlijk het uitzoeken van een merk dat perfect bij mijn ideeën over hoe huidverzorging moet zijn en past is mijn keuze gevallen voor het merk Lady Esther van Oreaden.

Na een succesvolle open dag op 31 mei jl. en na mijn eerste Ladies Day Workshop van Lady Esther op zaterdag 20 juni jl. is mijn eigen schoonheidssalon L'Estique een feit. Deze 2 dagen hebben de start van mijn salon een flinke duw in de goede richting gegeven.
Met name de workshop is perfect om iedereen die interesse heeft in huidverzorging, kennis te laten maken met de producten van Lady Esther.

Het was een succesvolle maar vooral een gezellige en voor velen een leerzame dag. Deelnemers van de Ladies Day, sturen mij nu nog mails over hoe leuk ze het hebben ervaren. Dus vele leuke positieve reacties en het heeft in de week erna gezorgd voor een te gekke start met maar liefst 12 nieuwe afspraken! Mooi he?

Kortom de Ladies Day is een echte aanrader!

Hartelijke groet,
Esther Aarts | Salon L'Estique