"De Totaalleverancier voor de Schoonheidsspecialist"

  • lady-esther-oreaden-cosmetics
  • SMRT-SKN

‘’Iedereen wordt er beter van”

CIMG3691

Na een kort bezoek bij een collega is schoonheidsspecialist Hedwich Warnar overtuigd geraakt van de vele positieve effecten van een Ladies Day van Lady Esther. Ook haar salonmerk. Daarna is ze vervolgens gekomen naar een informatiedag van make-up product Decoderm.

Tijdens de informatiedag werd ze steeds enthousiaster over dit minerale make-up merk. Het is merk is helemaal van deze tijd met een uitstekende kwaliteit en het is ook nog super betaalbaar. Om haar klanten kennis te laten maken is vervolgens een promotiedag georganiseerd om haar introductie en investering tot een succes te maken.
Lees hieronder wat Hedwich vervolgens heeft meegemaakt.

Decoderm promotiedag bij Schoonheidssalon Advisage in Enschede.
''Met plezier kijk ik terug op een zeer geslaagde Decoderm promotiedag!
Ik had ruim de tijd om deze dag goed voor te bereiden. Aangezien mijn praktijk te klein is, heb ik ervoor gekozen om het in onze woonkamer te houden. De voorbijgangers hadden een goede inkijk, omdat de serre als een soort etalage fungeerde. Het was opvallend en dat was ook de bedoeling. Door deze setting was het gezellig, gemoedelijk en onbevangen.

De professionele specialisten van Decoderm, Yvonne en Ramila, verrasten de dames met een prachtige make-up. De producten voelden heerlijk aan. Een veel gehoorde opmerking was: "Mijn huid ziet er nu zo mooi uit!" En dat is wat ik onder andere zo mooi vind van Decoderm, dat de make-up versmelt met de huid, zoals Yvonne dat zo mooi kan zeggen.

De verkoop ging dan ook vanzelf! De voorzet kwam natuurlijk van de specialisten en daarna kon ik het makkelijk inkoppen om in het WK gevoel te blijven! Het hielp ook enorm dat je met de aankoop van drie producten of vijf producten een uniek cadeautje kreeg. De cadeautjes vanaf vijf producten waren in no - time vergeven. In overleg met Antoine stuur ik de dames dit cadeautje nog na. Op een zeer aangename manier liet Yvonne mij zien hoe bepaalde producten toegepast konden worden en daarbij gaf zij ook huidadvies. Voor nieuwe klanten had ik een kennismakingsbehandeling van Lady Esther die dag in de aanbieding, waardoor ik zo een aantal nieuwe klanten aan mij kon binden. Ook zat de eerste make-up workshop gelijk al vol.

We hebben een prachtige omzet behaald, wat natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk is! Er was wel voorgerekend welke omzet je mag verwachten, maar als je het dan ook ruimschoots haalt, geeft dat een enorme kick! Door dit succes heb ik zin om veel activiteiten te organiseren. Eind september is er een Ladies Day van Lady Esther. De inschrijvingen lopen naar aanleiding van de make-updag hard. Met plezier kijk ik uit wat deze dag ons zal brengen en wat ik allemaal nog van Yvonne kan leren!

Met een zeer tevreden gevoel kijk ik terug op deze dag!
Ook mijn collega's wens ik zo'n fantastische dag toe! Ik zou zeggen dames, pak deze kans aan! Iedereen wordt er beter van!''

Schoonheidssalon Advisage
Hedwich Warnar