"De Totaalleverancier voor de Schoonheidsspecialist"

  • lady-esther-oreaden-cosmetics
  • SMRT-SKN

‘’Ladies Day van Lady Esther is een echte aanrader’’.

sorelle-ladies-day''We zijn allemaal wel eens toe aan een nieuwe uitdaging. Tenslotte ben je ondernemer en stilstaan is achteruitgang. Na even een persoonlijke ondernemers dip ben ik weer helemaal bruisend van energie dankzij Antoine en Yvonne''.

''In december 2013 stond Antoine spontaan voor onze neus. Na een kort gesprek met tussendoor de vraag: Is de Ladies Day van Lady Esther iets voor bij jullie? (De juiste persoon op voor ons het juiste moment)! Euhh , ja denk ik wel, ja leuk maar even overleggen met compagnon / zus Jacqueline.Na een intern overleg en wat klanten te hebben gecheckt hebben we de stoute schoenen aangetrokken. Na contact met Antoine kwam als datum 15 maart 2014 uit de hoge hoed. De uitdaging gaat beginnen! Enthousiast als we zijn gaan we direct klanten werven met als gevolg dat het binnen 3 weken vol zat en nog niet alle klanten het weten. We gaan verder voor reserve (9 mensen) want er kan altijd iemand afzeggen.

Tijdens de trainingsdag van Lady Esther bespreek ik dit met Antoine en Yvonne met als gevolg een 2de dag en wel op zondag 2 maart 2014. Een nieuwe uitdaging ! Ook 2 maart is vrij snel vol, zondag echt geen probleem in onze regio. Hoe geweldig 2 Ladies Days in 2 weken en gewoon 49 personen geplaatst (en weer 8 mensen op de reserve lijst). De 1ste Ladies Day was een feest met een omzet van € 2600.
Dus als lezer snapt u opnieuw een nieuwe uitdaging met de 2e Ladies Day! Dat kan beter ! En ja inderdaad het kan beter met aan het einde van de dag een omzet van € 3500 en met een uitloop van zeker meer (deze groep klanten kennende) kortom wat een feest. En dit bij ons in de salon en niet bij een van de grote bedrijven als Ici Paris, Douglas etc.

Het is een heel mooi spel. Yvonne geeft de super voorzetten en we proberen ze allemaal in te koppen, aardig gelukt aan de omzet te zien.
Wat een super geweldig mooi, leuk, leerzaam en gezellig feest. We hebben super enthousiaste reacties van de klanten gehad met ook al letterlijk heel mooie resultaten.
Hier wordt je heel blij van als klant maar ook als ondernemer en dit smaakt naar meer.

Super bedankt Yvonne, je bent een geweldige vrouw met heel veel kennis. Ik ben blij dat we je hebben leren kennen. Je past super in ons team.
Super bedankt Antoine voor de mogelijkheid dat we al zo snel een extra dag hebben kunnen regelen, geweldig. We zijn erg blij met jullie (en natuurlijk ook het team achter jullie).

Gelukkig staat het volgende feest al in de planning en wel op zondag 30 maart. De make-up dag van het merk Decoderm. We zijn alweer letterlijk tot de nok volgeboekt dus het wordt weer een super leuk, gezellig, uitdagend feest. Wij hebben er nu al mega veel zin in. Als u twijfelde, hopen we dat dit nu weg is. Gewoon doen en ga voor het maximum aan mensen, het wordt echt beloond. Hoe enthousiaster u bent, hoe enthousiaster uw klanten worden. Kom gerust kijken bij ons Purmerend op zondag de 30e maart, zien doet geloven''.

Super enthousiaste collega's uit Purmerend,
Jacqueline en Lianne, Le Sorelle.

sorelle-ladies-day-2