"De Totaalleverancier voor de Schoonheidsspecialist"

  • lady-esther-oreaden-cosmetics
  • SMRT-SKN

Ladies Day: ook positief op de lange termijn

Dat de Ladies Day veel positiviteit brengt is nagenoeg bekend. Op de dag zelf maar ook de dagen, weken en maanden erna zijn de klanten er nog vol van zoals blijkt uit deze reactie van een collega.

''Hallo Yvonne!, Ik moet even mijn verontschuldigingen maken over het late antwoord, de mail is er tussendoor geglipt.

Ik kijk ook terug op een succesvolle dag. Het was gezellig, ook voor mij leerzaam op bepaalde vlakken, maar vooral wat erg belangrijk is is dat ik alleen maar complimenten krijg van de klanten die er toen waren en nu weer in de salon zijn geweest. Vorige week was er een mevrouw die zei; 'ik vond het zó gezellig, een week later dacht ik, vorige week om deze tijd zat ik gezellig bij Herma' dat is toch super.

De verkoop loopt zoals je ook van Antoine hebt vernomen lekker door. Helemaal top. Wat ik eigenlijk achteraf anders had kunnen doen is dat we van tevoren even contact hadden kunnen hebben. Ik wist, op twee na, welke klanten er kwamen qua leeftijd en wat ze gebruikten. Dan had ik anders kunnen inkopen, want nu heb ik bijvoorbeeld voorraad van de Silky Way. Simpelweg omdat ik er de klanten niet voor heb. Maar dat is een leer voor de volgende keer! Gelukkig heb ik dit inmiddels mooi kunnen oplossen met Antoine.

Ik weet dat ik soms te voorzichtig ben met de verkoop, dus in dat opzicht ook leerzaam voor mij hoe jij de dingen brengt!

Dank ook voor de geslaagde dag en tot een volgende keer''

Groeten Herma Boeijink

Meer lezen over de Ladies Days?, klik hier.