"De Totaalleverancier voor de Schoonheidsspecialist"

  • lady-esther-oreaden-cosmetics
  • SMRT-SKN

3 Ladies Days in de afgelopen weken

Herma-BoeyinkHerma Boeyink uit Eibergen vertelde ons het volgende:

Vraag 1: Waarom heb je voor de Ladies Day gekozen?
"Ik wilde eens anders bezig zijn en mijn vaste cliënten letterlijk in het zonnetje zetten. Ook wilde ik eerst zeker weten of het wel klopte dat er voldoende belangstelling onder mijn vaste cliënten zou zijn om een Ladies Day mee te maken voordat ik in de media op zoek zou gaan naar nieuwe cliënten want die zou ik best erbij willen. Ik keek dus ook een beetje zoals dat heet de kat uit de boom".

foto-3

Vraag 2: En het resultaat?
"Daar was uiteindelijk helemaal geen reden voor want ik heb helaas 9 cliënten op de reserve lijst moeten zetten. Ik zat opeens gewoon tjokvol. De dag zelf was erg leuk met veel enthousiaste cliënten. Er is aanzienlijk meer gekocht op deze dag dan ik vermoedde. Yvonne dringt niemand iets op en is KEI goed. Ook heel leerzaam was om te zien tijdens de workshop hoe velen de producten menen te gebruiken; bijvoorbeeld hoe ze een oogcrème gebruiken. Heel bijzonder. Deze dag smaakt kortom naar meer".


 

foto-koops-1

Riëtte Koops uit Steenwijk vertelde ons het volgende:

"Met genoegen kijken we terug op zaterdag 1 februari 2014. Op deze dag organiseerden we de Ladies Day in onze schoonheidssalon Mon Bijou om allereerst onze schoonheidssalon te promoten en daarnaast de productenlijn van Lady Esther. Al ruim van tevoren waren we bezig gegaan om deze dag te promoten. Via de virtuele kanalen (Facebook, eigen website en Twitter) maar vooral ook door het kenbaar te maken in de salon. Het draaiboek welke we vanuit Oreaden Cosmetics vooraf ontvangen gaf een goed inzicht van wat erop de Ladies Day verwacht wordt maar ook goede handvaten in de voorbereiding. Onder deskundige begeleiding van Yvonne werden 24 enthousiaste dames verwelkomd welke in een 2 uur durende workshop van 4 tot 7 personen een analyse kregen van de eigen huid met de Skin Analyzer van Oreaden maar vooral met hun eigen huid aan de slag gingen. Na het grondig reinigen kreeg men de eerste kennismaking met de productenlijn van Lady Esther.

foto-koops-2

In een zeer ontspannen en gemoedelijke sfeer werden er maskers aangebracht, ampullen gebruikt en kon men na een volledige eigen gezichtsbehandeling nogmaals het effect zien van de producten met gebruik van de Skin Analyzer. Alles werd door Yvonne keurig geregistreerd op het Beauty Paspoort zodat zowel ik als de bezoeker nog eens terug konden zien wat er uit de analyse naar voren komt en welke producten / behandeling het beste aansluiten bij ieders huidtype. En wat is er dan mooier dat je na 2 uur bezig te zijn geweest ook daadwerkelijk effect ziet! En dat is de beste reclame. Zien doet verkopen dus aan het eind van de dag konden we dan ook de balans opmaken met 3 directe afspraken in de salon en een mooie omzet van bijna € 1400,=

foto-koops-3

Iedere deelnemer kreeg van ons een welgevulde Goodiebag mee met een moisture cadeau van Lady Esther, een cadeaubon met korting op een vervolgbehandeling en wat gadgets van de salon. De reacties nadien waren zeer positief getuige alleen al de reacties op Facebook maar zeker ook doordat al in de week erna 4 nieuwe afspraken werden gepland in de schoonheidssalon. Het is dus zeker de moeite waard om een Ladies Day te organiseren dan wel nog eens te herhalen. Bedankt Yvonne en Antoine voor de hulp en assistentie om deze dag tot een succes te maken".

Met vriendelijke groet,
Riëtte Koops - Schoonheidssalon Mon Bijou


 

IMG 0036-nilay

Nilay Kazmut uit Rijssen vertelde ons het volgende:

"Als startende specialist is mij vaker gezegd: waar begin je aan in deze tijden. Nou dat laat ik me niet nog eens zeggen! Ik ben een vechter en geloof in datgene waar ik mijn passie in heb gevonden en weet dat dit van alle tijden is: huidverzorging van hoog niveau maar dan wel met een betaalbaar en resultaat gericht product. Daarom heb ik voor Lady Esther gekozen.

IMG 0060 

De doorslag om met Oreaden Cosmetics en met Lady Esther te beginnen was dat ik naast het volgen van gratis trainingen en het ontvangen van gratis reclame materiaal ook geholpen zou worden in de salon met een Ladies Day. Door naast mijn eigen inspanningen ook te investeren in een aantal advertenties in de lokale krant met daarbij een gratis redactioneel artikel stroomden de geïnteresseerde bezoekers binnen. Allemaal potentiële klanten. Spannend.

IMG 0139

Op de dag zelf was ik best wel wat nerveus maar dat verdween al snel want alles liep op rolletjes. Ik kon dankzij de Ladies Day meteen goed voor de dag komen en de eerste afspraken én een mooie verkoop noteren. Geweldig toch? Het resultaat op deze dag was meer dan ik had gehoopt. Ik heb hiermee heel veel nieuwe klanten bereikt en door de aanwezigheid van Yvonne is veel ook op zijn plaats gevallen. Zodat ik meteen weet waar ik me nog in moet verbeteren en hoe ik nog beter mijn producten en adviezen kan geven. Dat ik daarin moet groeien is gebleken maar dat vind ik ook een mooie uitdaging.
Ik ben Oreaden Cosmetics erg dankbaar voor de energie en hun deskundigheid. Andere salons en collega's kan ik absoluut aanraden om ook zo'n geweldig event te organiseren".

Met collegiale groeten,

Beautysalon Nilay.