"De Totaalleverancier voor de Schoonheidsspecialist"

  • lady-esther-oreaden-cosmetics
  • SMRT-SKN

Aan de slag: 2 Ladies Days van Lady Esther in Nederhorst den Berg

diana-workshop-2foto_tussen

Diana Barmentloo - Heemskerk heeft in 2013 2x een Ladies Day van Lady Esther georganiseerd.
Hieronder leest u het hoe en waarom. Ook nu profiteert ze nog steeds van haar deelname aan beide events. Zoals sommigen beweren is er geen enkele sprake van het opdringen op deze dag om producten te kopen Het heeft haar veel gebracht, en nog steeds trouwens.

diana-workshop-1

''Omdat ik van mezelf vond dat ik een beetje inzakte wat betreft enthousiasme, heb ik op aanraden van Antoine een workshop huidverzorging gehouden. Het was een enerverende tijd maar zeker de moeite waard. Dankzij een goede voorbereiding en de extra steun van Yvonne op deze dag was het zeer succesvol. De klanten waren zeker geïnteresseerd en wat het leukste was; ze voelden gelijk het verschil op hun huid met een goede reiniging en verzorging. De dag was zo succesvol dat we er nog een tweede dag achteraan geplakt hebben juist voor die mensen die gewoonlijk niets of weinig aan huidverzorging doen.

diana-workshop-3

Nu na meer dan 2 maanden krijg ik nog steeds mensen terug voor de producten, ze zien en voelen het verschil. Ik merk dat ik weer met extra energie werk en dat merken mijn klanten ook natuurlijk, dus het is absoluut de moeite waard. Door de reacties van klanten ben ik zeker van plan om op deze wijze verder te gaan en eens in de zoveel tijd iets extra's, zoals het geven van een workshop, te doen.
Groeten en ik wens u alvast veel plezier met uw Ladies Day''

Diana Barmentloo – Heemskerk