"De Totaalleverancier voor de Schoonheidsspecialist"

  • lady-esther-oreaden-cosmetics
  • SMRT-SKN

Geef kleur aan uw salon

geef-kleur-aan-uw-salon
Eigenaresse Marieke van Dinther uit Haren bij Oss had een geweldig leuke dag afgelopen zaterdag. Door een perfecte voorbereiding verdiende ze haar investering meteen terug op het make-up merk Decoderm. En dat is nog niet alles.

Marieke vertelde ons het volgende:

"Waarom ik deze dag wilde organiseren?"

"Net zoals vele klanten ben ik van mening dat make-up een must is om als product te hebben. Eigenlijk ieder professionele schoonheidssalon zou het in huis moeten hebben. Al heb jezelf als schoonheidsspecialist er niet zo'n feeling mee, ik weet dat make-up ongelofelijk veel positiviteit geeft. Maar make-up is en blijft een bijproduct. De meeste klanten komen voor huidverzorging en huidverbetering. Door een paar keer per jaar een speciale dag te organiseren hou ik mijn klanten geïnformeerd en bij de les. Het levert een extra nieuwe doelgroep op! Ik heb er altijd diverse nieuwe klanten door gekregen die vervolgens op de huidverzorgingsproducten verder zijn gegaan. Het is ongelofelijk moeilijk vandaag de dag met allerlei geluiden om je heen om positief te zijn en blijven. En om in je eentje een goede dag te organiseren. Daarom was ik o zo blij dat er bij het startpakket van het nieuwe minerale make-up merk Decoderm ook een make-up dag aan vast zat; dit bood tal van mogelijkheden! Een leverancier die met je meedenkt én acties maakt ....waar kom je dat nog tegen?"

P1310405-web

Wat heeft de Make-up dag opgeleverd?

''Ik kan in ieder geval zeggen dat de 2 make-up experts die op deze dag kwamen (Yvonne en Natasja beiden van Oreaden Cosmetics) het geweldig gedaan hebben om vele geïnteresseerde klanten op te maken. De investering had ik er meteen weer uit; geweldig toch? Maar dat is nog niet alles. Vele klanten zeiden na hun aankoop van make-up ach nu ik er toch ben... Ze kochten tevens voor een geweldig bedrag hun crèmes, reinigingsproducten etc. etc. Ik heb voor een ongelofelijk bedrag deze dag aan omzet geboekt. Dus niet alleen make-up. Als er nog iemand tegen me voortaan zegt dat het hier in deze omgeving niet zo goed gaat of dat het allemaal met die crisis zo moeilijk is of welk excuus dan ook zal ik hardop gaan lachen... bij wijze van spreken natuurlijk.

Ik zal deze dag graag weer willen herhalen in het voorjaar en een Ladies Day met Lady Esther wil ik in het nieuwe jaar er bij gaan doen."