"De Totaalleverancier voor de Schoonheidsspecialist"

  • lady-esther-oreaden-cosmetics
  • SMRT-SKN

Ladies Day editie nr. 20: in Apeldoorn

kimberly-schutte-ladies-day-2013foto_tussen

Op zaterdag 16 november jl. vond bij Kimberley Schutte in Apeldoorn een Ladies Day evenement plaats. Voor ons als organisator was dat voor de 20e keer. Begin dit jaar is dit event gestart. Steeds meer Lady Esther schoonheidsspecialisten zetten graag een event op om hun bestaande cliënten ''weer eens op scherp te zetten'' maar ook is het een unieke gelegenheid om nieuwe cliënten te verwelkomen. Lees hieronder wat Kimberley ons vertelde. We stelden haar de volgende 2 vragen.

Wat is de aanleiding voor jou geweest om deze dag te organiseren?

"Onlangs ben ik met mijn salon de Huidstudio verhuisd naar een groter pand. Nu heb ik samen met mijn medewerker en 2 stagiaires betere en ruime mogelijkheden gekregen om voortaan de huidverzorging aan een breder publiek aan te bieden omdat ik nu eenmaal meerdere behandelkamers heb gekregen.

Omdat de agenda dus wel wat voller kon wilde ik graag dit op een originele wijze doen. Maar hoe? Deze tijden zijn tenslotte niet gemakkelijk. Vandaar dat toen Antoine op de hoogte kwam van mijn aanstaande verhuizing hij me direct voorstelde om een Ladies Day te gaan organiseren waar ik meteen helemaal mee instemde. Mijn salon kon op de nieuwe locatie naast bestaande ook nieuwe cliënten goed gebruiken."

Wat heeft de Ladies Day je opgeleverd?

''Ik heb ontzettend veel geleerd op deze dag en mijn medewerker en stagiaires natuurlijk ook! Bijvoorbeeld hoe je met je klanten duidelijk communiceert over producten en verzorging thuis in aansluiting op de behandeling. Ontspannen, deskundig met goede adviezen en zonder te pushen. Ik heb de Ladies Day georganiseerd om tips en trucs van Yvonne te leren, om meer klanten te binden en daardoor meer omzet te behalen. Dit is natuurlijk gelukt!

We hebben een leuke omzet behaald, maar ook inmiddels 5 nieuwe klanten mogen begroeten. Ik ben heel blij dat ik deze dag heb georganiseerd en zou heel graag het nogmaals willen herhalen''.