"De Totaalleverancier voor de Schoonheidsspecialist"

  • lady-esther-oreaden-cosmetics
  • SMRT-SKN

Hoera: Ik heb veel nieuwe cliënten gevonden!

Jannet-Kelder-salon-about-beauty

''Het kan dus toch in deze tijd'' Dat waren de woorden van schoonheidsspecialist Jannet Kelder enige dagen na haar geslaagde workshop. Wat ging hieraan vooraf.

 

 

 

 

Alleen is maar alleen

''Rond de jaarwisseling had ik besloten, dat verder gaan met de huidige leverancier, geen zin meer had voor mijn salon. Er was geen ondersteuning en begeleiding. Ja, je kon naar de firma toe om een training te volgen maar daar hield het wel zo'n beetje mee op. Ik voelde me eigenlijk in de steek gelaten. Ik wist dat het anders moest. Maar hoe en wie kon mij helpen?

De volgende stap

Een collega (die vroeger een eigen salon heeft gehad en binnenkort er een weer gaat beginnen) attendeerde mij op Oreaden Cosmetics en het merk Lady Esther. Een bedrijf dat al vele jaren dit ijzersterke merk heeft en tegelijkertijd ook de begeleiding en ondersteuning geeft waar ik zo'n behoefte aan had.

Na een bezoek was ik om. Ik wilde investeren in een nieuw product om het huidige te vervangen maar zonder al te veel prijsschommelingen. Dat alles ging perfect met Lady Esther. Sterker nog: dit product geeft me zoveel meer mogelijkheden dan mijn huidige dat ik absoluut wist: hier zit ik goed. Maar hiermee waren nog niet al mijn problemen direct opgelost. Ik wilde namelijk een betere verkoop en, minstens zo belangrijk, nieuwe cliënten vinden voor mijn salon want ik had best nog wel plekken over.

Durf anders te zijn

Niet dat je nu verkeert over mij denkt: ik heb écht mijn best gedaan om dit op eigen kracht op te lossen. Met onder andere acties en aanbiedingen, ook op mijn website, diverse advertenties in de plaatselijke krantjes om nieuwe contacten te krijgen. Maar telkens kwam ik uit op rekeningen en daar tegenover stonden helaas magere resultaten.

Gouden tip

Door mijn investering in het nieuwe product Lady Esther kwam er 'ruimte' vrij om een evenement te organiseren: Oreaden Cosmetics stelde voor om aan de hand van een draaiboek een huidverzorging workshop bij mij in de salon te organiseren. Yvonne, de trainster van Lady Esther, zou een hele dag aanwezig zijn om me te helpen. In totaal was er plaats om 24 geïnteresseerden, verdeeld in 4 blokken van elk 2 uur, te begeleiden met hun huidverzorging. Helemaal gratis!

Huidanalyse apparaat

Jannet-Kelder-salon-about-beauty-clientenDoordat Yvonne dit apparaat bij zich had kreeg iedere bezoeker eerst een goede huidanalyse. Het is echt ongelofelijk om te bemerken dat zoveel vrouwen producten voor huidverzorging gebruiken die niet geschikt zijn voor hun huid. Maar zo'n analyse overtuigt en dat helpt!

 

 

 

 

De zon schijnt weer in mijn salon!

Ik kan nog zoveel meer vertellen over deze dag, maar bel me gerust op als je meer wilt weten. Wel kan ik zeggen, dat dankzij de prettige samenwerking met Oreaden Cosmetics en mijn enthousiasme ik op de dag alleen al voor bijna € 1000 verkoop had. Tevens heb ik 12 afspraken voor behandelingen ingeschreven en er hebben zich al meteen 10 nieuwe klanten aangemeld. De dagen en weken erna bleef het heerlijk onrustig hahaha als je begrijpt wat ik bedoel.

Ik ben hier super blij mee en ik heb veel geleerd. Ik ga zeker met de huidverzorging workshop door want ik heb de smaak nu goed te pakken gekregen en die wil ik niet meer kwijtraken!''

Jannet Kelder,

Salon About Beauty
T. 06-12360728