"De Totaalleverancier voor de Schoonheidsspecialist"

  • lady-esther-oreaden-cosmetics
  • SMRT-SKN

Decoderm dag

‘’Blij en tevreden dat ik de keuze voor Decoderm heb gemaakt’’

decoderm-dag-01 decoderm-dag-02

Verslag Decoderm make-up dag op 15 december 2012

‘’Het begon tijdens de trainingsdag met de vernieuwde Decoderm make-up. Door de producten te voelen, zien en door ze toe te passen op elkaar. Daardoor ben ik zeer enthousiast geraakt. De uitstraling van de display en verkoopproducten zijn mooi.

Het is zoals met de meeste trainingsdagen, belangrijk voor jezelf maar ook weer leuk om je collega´s te zien en hun verhaal te horen, je leert zoveel van elkaar.

De samenstelling van Decoderm is helemaal van deze tijd: de make-up is vrij van parfum en parabenen. Ook de verkoopprijs maakte het aantrekkelijk om een juiste keuze te maken en te kiezen voor het Italiaanse Decoderm in mijn salon. Daar kwam van Oreaden nog eens dat mooie voorstel bij, zodra men koos voor afname van de display met 3x verkoopproducten, ze een Demo-dag aanboden met 2 top visagisten.

Dit is echt een perfect aanbod voor je salon. In 1 dag krijg je zoveel bekendheid, en dat zoveel klanten (44) enthousiast met een perfecte make-up en bijbehorend advies en natuurlijke de nodige verkoopproducten je deur uit gaan; dan ben je allemaal blij (omzet € 1800). De klant stelt deze aanpak zeer op prijs en het geeft je salon een professionele uitstraling, je bent actief en vernieuwend bezig met je vak.

Het was een prachtige dag en ik kan het iedereen aanraden.

decoderm-dag-03 decoderm-dag-04

Op locatie

Gevraagd door een onderneemster van een betere damesmodezaak bij mij in de buurt heb ik de zondag, een week later, in de winkel, zelf een make-up corner gemaakt (makkelijk met de Decoderm make-up display en een hoge kruk) en de klanten van de winkel, die zich daarvoor van te voren hadden aangemeld, ook voorzien van een mooie make-up met advies en tips, ook dat leidde tot de nodige verkoop. Dus weer een succes voor alle partijen.

decoderm-dag-05 decoderm-dag-06

Vanuit Oreaden krijg je een mooi draaiboek, je wordt perfect begeleid. Ik ben blij en tevreden dat ik de keuze voor Decoderm heb gemaakt. Ik wens mijn collega’s ook deze succesvolle dag toe’’.

Groeten,
Carolina Jenniskens