"De Totaalleverancier voor de Schoonheidsspecialist"

  • lady-esther-oreaden-cosmetics
  • SMRT-SKN

Het werd gewoon een sport!

Het-werd-gewoon-een-sport-artikel
Zaterdag 29 augustus jl. was voor Angela Mulder als nieuwe Lady Esther depositaire het geplande moment: haar eerste Ladies Day. Doordat ze had gekozen voor startpakket B van Lady Esther kreeg ze de kans om haar nieuwe salon meteen goed op de kaart te zetten. Op deze wijze kon ze max. 24 geïnteresseerden kennis laten maken met haar praktijk, het product en nog veel meer.

Lees meer

‘’Iedereen wordt er beter van”

CIMG3691

Na een kort bezoek bij een collega is schoonheidsspecialist Hedwich Warnar overtuigd geraakt van de vele positieve effecten van een Ladies Day van Lady Esther. Ook haar salonmerk. Daarna is ze vervolgens gekomen naar een informatiedag van make-up product Decoderm.

Lees meer

Ladies Day: ook positief op de lange termijn

Dat de Ladies Day veel positiviteit brengt is nagenoeg bekend. Op de dag zelf maar ook de dagen, weken en maanden erna zijn de klanten er nog vol van zoals blijkt uit deze reactie van een collega.

''Hallo Yvonne!, Ik moet even mijn verontschuldigingen maken over het late antwoord, de mail is er tussendoor geglipt.

Lees meer

Aan de slag: Organiseer een Decoderm make-up dag

marieke-van-dinther-decoderm-dag
Eigenaresse Marieke van Dinther uit de omgeving van Oss had een prima dag afgelopen zaterdag. Door een perfecte voorbereiding verdiende ze haar investering meteen terug op het make-up merk Decoderm. En dat is nog niet alles...

Marieke licht toe:

Lees meer

Geef kleur aan uw salon

geef-kleur-aan-uw-salon
Eigenaresse Marieke van Dinther uit Haren bij Oss had een geweldig leuke dag afgelopen zaterdag. Door een perfecte voorbereiding verdiende ze haar investering meteen terug op het make-up merk Decoderm. En dat is nog niet alles.

Marieke vertelde ons het volgende:

Lees meer

Ladies Day in Hasselt: Wanneer bij U?

ladies-day-hasselt
Op zaterdag 9 november jl. vond bij Esther Talma in Hasselt (dichtbij Zwolle) een Ladies Day evenement plaats. Voor ons als organisator was dat voor de 19e keer. Begin dit jaar is dit event gestart. Het verzoek kwam om ook op locatie depositaires te helpen. Nu wordt u deelgenoot van deze actie. Lees hieronder wat Esther ons vertelde. We stelden haar de volgende 2 vragen.

Lees meer

Hoera: Ik heb veel nieuwe cliënten gevonden!

Jannet-Kelder-salon-about-beauty

''Het kan dus toch in deze tijd'' Dat waren de woorden van schoonheidsspecialist Jannet Kelder enige dagen na haar geslaagde workshop. Wat ging hieraan vooraf.

 

 

 

 

Alleen is maar alleen

''Rond de jaarwisseling had ik besloten, dat verder gaan met de huidige leverancier, geen zin meer had voor mijn salon. Er was geen ondersteuning en begeleiding. Ja, je kon naar de firma toe om een training te volgen maar daar hield het wel zo'n beetje mee op. Ik voelde me eigenlijk in de steek gelaten. Ik wist dat het anders moest. Maar hoe en wie kon mij helpen?

De volgende stap

Een collega (die vroeger een eigen salon heeft gehad en binnenkort er een weer gaat beginnen) attendeerde mij op Oreaden Cosmetics en het merk Lady Esther. Een bedrijf dat al vele jaren dit ijzersterke merk heeft en tegelijkertijd ook de begeleiding en ondersteuning geeft waar ik zo'n behoefte aan had.

Na een bezoek was ik om. Ik wilde investeren in een nieuw product om het huidige te vervangen maar zonder al te veel prijsschommelingen. Dat alles ging perfect met Lady Esther. Sterker nog: dit product geeft me zoveel meer mogelijkheden dan mijn huidige dat ik absoluut wist: hier zit ik goed. Maar hiermee waren nog niet al mijn problemen direct opgelost. Ik wilde namelijk een betere verkoop en, minstens zo belangrijk, nieuwe cliënten vinden voor mijn salon want ik had best nog wel plekken over.

Durf anders te zijn

Niet dat je nu verkeert over mij denkt: ik heb écht mijn best gedaan om dit op eigen kracht op te lossen. Met onder andere acties en aanbiedingen, ook op mijn website, diverse advertenties in de plaatselijke krantjes om nieuwe contacten te krijgen. Maar telkens kwam ik uit op rekeningen en daar tegenover stonden helaas magere resultaten.

Gouden tip

Door mijn investering in het nieuwe product Lady Esther kwam er 'ruimte' vrij om een evenement te organiseren: Oreaden Cosmetics stelde voor om aan de hand van een draaiboek een huidverzorging workshop bij mij in de salon te organiseren. Yvonne, de trainster van Lady Esther, zou een hele dag aanwezig zijn om me te helpen. In totaal was er plaats om 24 geïnteresseerden, verdeeld in 4 blokken van elk 2 uur, te begeleiden met hun huidverzorging. Helemaal gratis!

Huidanalyse apparaat

Jannet-Kelder-salon-about-beauty-clientenDoordat Yvonne dit apparaat bij zich had kreeg iedere bezoeker eerst een goede huidanalyse. Het is echt ongelofelijk om te bemerken dat zoveel vrouwen producten voor huidverzorging gebruiken die niet geschikt zijn voor hun huid. Maar zo'n analyse overtuigt en dat helpt!

 

 

 

 

De zon schijnt weer in mijn salon!

Ik kan nog zoveel meer vertellen over deze dag, maar bel me gerust op als je meer wilt weten. Wel kan ik zeggen, dat dankzij de prettige samenwerking met Oreaden Cosmetics en mijn enthousiasme ik op de dag alleen al voor bijna € 1000 verkoop had. Tevens heb ik 12 afspraken voor behandelingen ingeschreven en er hebben zich al meteen 10 nieuwe klanten aangemeld. De dagen en weken erna bleef het heerlijk onrustig hahaha als je begrijpt wat ik bedoel.

Ik ben hier super blij mee en ik heb veel geleerd. Ik ga zeker met de huidverzorging workshop door want ik heb de smaak nu goed te pakken gekregen en die wil ik niet meer kwijtraken!''

Jannet Kelder,

Salon About Beauty
T. 06-12360728

 

Het is een echte aanrader; Ladies Day in Sittard

Ladies-Day-Sittard

Beste collega's, graag wil ik me aan u voorstellen.
Mijn naam is Esther Aarts. Na een periode van 10 jaar uit het hele schoonheidsgebeuren te zijn geweest, heb ik vorig jaar besloten om mijn oude vak en passie weer op te pakken. Na verschillende bijscholingscursussen en natuurlijk het uitzoeken van een merk dat perfect bij mijn ideeën over hoe huidverzorging moet zijn en past is mijn keuze gevallen voor het merk Lady Esther van Oreaden.

Lees meer

Ladies Day op Urk

L E 0028
Vrijwel iedere week is er een of zijn er meerdere promotiedagen in het land. Onze reizende trainer, coach en promotrice Yvonne heeft al heel wat specialisten geholpen. Zo was ze de afgelopen periode ook op Urk in de Noordoostpolder. Kijk hier naar een verslag van deze dag. De beelden spreken voor zich.

Lees meer

3 Ladies Days in de afgelopen weken

Herma-BoeyinkHerma Boeyink uit Eibergen vertelde ons het volgende:

Vraag 1: Waarom heb je voor de Ladies Day gekozen?
"Ik wilde eens anders bezig zijn en mijn vaste cliënten letterlijk in het zonnetje zetten. Ook wilde ik eerst zeker weten of het wel klopte dat er voldoende belangstelling onder mijn vaste cliënten zou zijn om een Ladies Day mee te maken voordat ik in de media op zoek zou gaan naar nieuwe cliënten want die zou ik best erbij willen. Ik keek dus ook een beetje zoals dat heet de kat uit de boom".

Lees meer

Aan de slag: 2 Ladies Days van Lady Esther in Nederhorst den Berg

diana-workshop-2foto_tussen

Diana Barmentloo - Heemskerk heeft in 2013 2x een Ladies Day van Lady Esther georganiseerd.
Hieronder leest u het hoe en waarom. Ook nu profiteert ze nog steeds van haar deelname aan beide events. Zoals sommigen beweren is er geen enkele sprake van het opdringen op deze dag om producten te kopen Het heeft haar veel gebracht, en nog steeds trouwens.

Lees meer

Ladies Day editie nr. 20: in Apeldoorn

kimberly-schutte-ladies-day-2013foto_tussen

Op zaterdag 16 november jl. vond bij Kimberley Schutte in Apeldoorn een Ladies Day evenement plaats. Voor ons als organisator was dat voor de 20e keer. Begin dit jaar is dit event gestart. Steeds meer Lady Esther schoonheidsspecialisten zetten graag een event op om hun bestaande cliënten ''weer eens op scherp te zetten'' maar ook is het een unieke gelegenheid om nieuwe cliënten te verwelkomen. Lees hieronder wat Kimberley ons vertelde. We stelden haar de volgende 2 vragen.

Lees meer

Lady Esther Ladies Day

OROS-19465

De Ladies Day

Een huidverzorgingsworkshop van Lady Esther bij de schoonheidsspecialist, kent intussen al vele enthousiaste deelnemers. Op deze huidverzorgingsworkshop is plaats voor 24 personen. Onlangs werden er weer 2 georganiseerd. Met behulp van het huidanalyse apparaat krijgt iedere bezoeker eerst een persoonlijke huidanalyse. Met het resultaat van de huidanalyse wordt er met de juiste verzorging gestart, aangepast aan het huidtype en huidbehoefte. Cliënten zijn verbaasd over hoe prettig en aangenaam hun huid aanvoelt met de juiste verzorging.

OROS-19355

Velen gaan dan ook direct over tot aanschaf van de juiste thuisverzorgingsproducten en maken een afspraak voor een behandeling. Uw collega's zijn dan ook erg enthousiast over het behaalde resultaat. De gemiddelde omzet tijdens deze dag bedraagt € 1600 aan productverkoop en € 1000 aan behandelingen. Diversen onder hen willen daarom deze dag nog een keer herhalen.

OROS-19435

Wilt u ook een Ladies Day organiseren in uw salon, meldt u dan hier aan.

 

Decoderm dag

‘’Blij en tevreden dat ik de keuze voor Decoderm heb gemaakt’’

decoderm-dag-01 decoderm-dag-02

Verslag Decoderm make-up dag op 15 december 2012

‘’Het begon tijdens de trainingsdag met de vernieuwde Decoderm make-up. Door de producten te voelen, zien en door ze toe te passen op elkaar. Daardoor ben ik zeer enthousiast geraakt. De uitstraling van de display en verkoopproducten zijn mooi.

Het is zoals met de meeste trainingsdagen, belangrijk voor jezelf maar ook weer leuk om je collega´s te zien en hun verhaal te horen, je leert zoveel van elkaar.

De samenstelling van Decoderm is helemaal van deze tijd: de make-up is vrij van parfum en parabenen. Ook de verkoopprijs maakte het aantrekkelijk om een juiste keuze te maken en te kiezen voor het Italiaanse Decoderm in mijn salon. Daar kwam van Oreaden nog eens dat mooie voorstel bij, zodra men koos voor afname van de display met 3x verkoopproducten, ze een Demo-dag aanboden met 2 top visagisten.

Dit is echt een perfect aanbod voor je salon. In 1 dag krijg je zoveel bekendheid, en dat zoveel klanten (44) enthousiast met een perfecte make-up en bijbehorend advies en natuurlijke de nodige verkoopproducten je deur uit gaan; dan ben je allemaal blij (omzet € 1800). De klant stelt deze aanpak zeer op prijs en het geeft je salon een professionele uitstraling, je bent actief en vernieuwend bezig met je vak.

Het was een prachtige dag en ik kan het iedereen aanraden.

decoderm-dag-03 decoderm-dag-04

Op locatie

Gevraagd door een onderneemster van een betere damesmodezaak bij mij in de buurt heb ik de zondag, een week later, in de winkel, zelf een make-up corner gemaakt (makkelijk met de Decoderm make-up display en een hoge kruk) en de klanten van de winkel, die zich daarvoor van te voren hadden aangemeld, ook voorzien van een mooie make-up met advies en tips, ook dat leidde tot de nodige verkoop. Dus weer een succes voor alle partijen.

decoderm-dag-05 decoderm-dag-06

Vanuit Oreaden krijg je een mooi draaiboek, je wordt perfect begeleid. Ik ben blij en tevreden dat ik de keuze voor Decoderm heb gemaakt. Ik wens mijn collega’s ook deze succesvolle dag toe’’.

Groeten,
Carolina Jenniskens