"De Totaalleverancier voor de Schoonheidsspecialist"

  • lady-esther-oreaden-cosmetics
  • SMRT-SKN

Column Yvonne - Voorjaar

Voorjaar!

De knopjes aan de bomen ontluiken, de dagen gaan lengen en het zonnetje gaat schijnen.

Het is Lente! Een mooie aanleiding om de zomerbehandeling in een nieuw jasje te steken.

Met de prachtige nieuwe Natural Line met de sterke anti-oxidant werking en de Goudsbloem (Calendula) die de huid een hogere tolerantie geeft t.o.v. invloeden van buitenaf is de zomerbehandeling uitermate geschikt om een ieder mee te behandelen.

 

Lees meer

Column Yvonne maart 2017

Beste Huidexperts,

Wat een leuke, gezellige informatieve en dynamische Open Dagen hebben wij het afgelopen weekend gehad en ervan genoten.

Zo hebben we de nieuwe Natural Line van Lady Esther gelanceerd, welke medio april verkrijgbaar is. Een prachtige anti-oxidant lijn met de krachtige Calendula als werkstof, voor diverse behoeftes van de huid. 

 

Lees meer

Hiep hiep hoera

Zet de beschuit met blauwe muisjes maar klaar (doe eens gek en doe het écht uw cliënten zullen het nooit meer vergeten!) want zoals iedereen al heeft kunnen lezen is de Hyaluron familie onlangs uitgebreid met een prachtig serum en van Antoine heb ik begrepen dat de verkoop al lekker loopt.

 

Lees meer

Uitdaging en kans

In de zomer is het vaak lastig te plannen met cliënten. Ach ik bel je wel na de vakantie hoor je dan vaak, of uhh... een nieuwe afspraak is lastig, ik weet even niet hoe het gaat lopen. In eerste instantie is dit balen, maar ik vond dat altijd een nieuwe kans en uitdaging. Waarom?

Lees meer

Complete Luxury!!

De Caviar Line van Lady Esther is nu Complete Luxury! Helemaal modern en luxieus dus. Vergeet de positionering van vroeger (lifting). Voor de driehoeksverpakking van de Caviar Complex crème is er nu een normale verpakking en deze populaire crème is verder onveranderd. Alleen de drie gratis ampullen zijn verdwenen.

 

Lees meer

Trainingen!

Hallo dames! Hebben jullie de trainingsdata al gezien? En is het opgevallen dat er een paar ''kleine'' veranderingen zijn? Een andere opzet, wel op verzoek vaak op een maandag, en natuurlijk in Soest! Voor een heerlijke lunch wordt altijd gezorgd. Ook is er, uiteraard, in de middag voldoende tijd voor het leukste gedeelte: het praktijkgedeelte.

Lees meer

Voordeur, achterdeur

Nieuwe klanten genereren is heel belangrijk voor iedere salon. Dus nooit met een klantenstop beginnen is mijn advies. Daarom heet dit: zet en houdt uw voordeur open. Reclame maken, uw website up-to-date houden, een flyer rondsturen zijn maar een paar losse ideeën die hierbij passen. Maar minstens zo belangrijk...

Lees meer

Kleurrijk Weekend

Op het moment dat ik deze column schrijf sta ik voor een weekend vol DECODERM MAKE-UP |CARE. 7 make-up promotiedagen vanaf november en elk weekend steeds bij een collega ergens in het land. Dit komende weekend op naar Steenwijk! Ik heb er zin in. Het is altijd een feestje om met dit mooie minerale merk te werken.

Lees meer

Een klassiek masker in een nieuw jasje

Zonneschade

Ook u zal regelmatig de uitspraak horen: Wat zie je er lekker bruin uit! Als ik dit hoor gaan mijn tenen krommen en tranen schieten bijna in mijn ogen en ik ga wederom de strijd aan tegen de onwetendheid van de consument. Maar nu na de zomer is de schade al geschied. U kunt nu een perfect antwoord geven op de behoefte van een zonbeschadigde huid. Lady Esther lanceert een nieuw vliesmasker dat speciaal ontwikkeld is om zonneschade met alle gevolgen van dien tegen te gaan.

Lees meer

Back to School

De vakantieperiode ebt weer langzaam weg. Nog een paar weken en heel Nederland is weer terug naar school, terug op het werk, terug naar de dagelijkse regelmaat van het leven.

Ook helemaal klaar na een ontspannen vakantieperiode voor nieuwe ideeën en behandelingen? Kom dan naar Soest! De trainingskalender staat op de site, schrijf u in en blijf actief en vernieuwend bezig.

Lees meer

Wauw!!!

Ik ben zo onder de indruk. Daarom wil ik dit graag met u delen. Heeft u al gevoeld, gelezen of gehoord over CALM PERFECTION van DIBI MILANO? Niet?? U mist iets fenomenaals.

Lees meer

Belangrijk

Heeft u het net voor de vakantie ook zo druk met cliënten die verzorgd de vakantie in willen gaan? En op de vraag, of zij over 6 weken de volgende afspraak wilt plannen, krijgt u wellicht nee op het rekest. Allerlei redenen, waar u uiteraard volop begrip voor heeft komen naar voren en vervolgens verlaat de cliënt uw salon zonder een volgende afspraak. Hierdoor ontstaat er een gat in uw agenda na de vakantieperiode. Nu is het uiterst belangrijk dat u uw cliënten aan u weet te binden.

Lees meer

Een keer een feestje... is toch geen feestje!?

Bij velen van u heb ik het afgelopen seizoen een prachtige promotiedag met u gedaan. Bij sommigen zelfs meer dan een. Zoals Ladies Days van Lady Esther en van DIBI Milano. Make-up dagen met de minerale make-up van het Italiaanse Decoderm en, heel actueel in deze periode van het jaar, diverse zonnetestdagen met Solarium.

Lees meer

Het Belang van AANDACHT en ANALYSES en VERTROUWEN

Het Belang van AANDACHT en ANALYSES en VERTROUWEN

Laatst sprak ik een consument, en verzeilde in een gesprek waarvan ik dacht, dat moet ik met jullie delen.

Zij kwam jarenlang elke 4 weken bij een schoonheidsspecialist waar zij zich op haar gemak voelde, ze wilde op een juiste wijze haar huid laten verzorgen, maar het ontspanningselement was voor haar ook zeer zeker belangrijk. Er was in de jaren een vertrouwensband opgebouwd,  waardoor zij zich veilig en welkom voelde bij haar specialist, en daardoor uitkeek naar een bezoek in de salon.

 

Lees meer

Waarom is het bezoeken van een training zo belangrijk

Veel om op te noemen maar ik doe een poging. Het geeft u nieuwe input, hernieuwd enthousiasme en daarbij is het prettig om eens met collega’s over allerlei thema’s en zaken van gedachten te wisselen. Nieuwe producten, technieken en behandelingen worden besproken en geleerd. En uiteraard komen uw vragen en suggesties ruimschoots aan bod.

 

Lees meer

NO-SHOW in de salon

De laatste tijd krijg ik vaak de vraag: Hoe moet ik nu toch omgaan met NO-SHOW in de salon. Het is natuurlijk ontzettend vervelend wanneer je tijd in de agenda hebt geboekt voor een cliënt, die niet op komt dagen, of op het allerlaatste moment zelfs afbelt. Hier is eigenlijk maar één remedie tegen en dat is consequent zijn.

Lees meer

Nieuwe aanwinst

We hebben een nieuwe aanwinst! Een Duits merk die in Duitsland alleen al 6500 klanten telt. Het nieuwe make-up merk MC Marie Christine (ook mineraal) belooft heel wat prachtige make-up. Stijlvol, elegant en toch speels. Een merk met vele mogelijkheden. Van klassiek tot moderne make-up. Uiteraard parabenen en minerale oliën vrij. Voor elke vrouw wat wils.

Lees meer

Ladies Day in de Achterhoek

ladies-day-in-de-achterhoek-artikel

De afgelopen maand vond er een Ladies Day plaats bij Lady Esther schoonheidsspecialist Hyang Voogd – Wisselink. Om een indruk te krijgen hoe het was kijk gerust op de foto's. Voor herhaling vatbaar? Jazeker, in juni gaat Hyang, gelet op het grote succes er nog eentje organiseren.

Lees meer

Pssstttt!!!! BE SMART AND ACTIVE

Wij hebben nieuwe feestjes om bij u én met u te vieren! Wilt u uw omzet verhogen zonder enige investering lees dan gerust verder. Wordt smart en actief en organiseer SMRT SKN dagen.

Om uw salon rendabel te houden en dus een gezond bedrijf voort te zetten is het van groot belang om mee te gaan in de nieuwe marketing. Wat inhoudt dat u uw klanten de juiste service biedt en hen behandelingen kan bieden die niet overal worden aangeboden.

Lees meer

Aandacht

Natuurlijk allereerst aan iedereen de beste wensen voor dit nieuwe en uitdagende jaar!

In dit digitale tijdperk waarin handgeschreven kaartjes steeds exclusiever worden vind ik het altijd erg leuk om een feestkaart te ontvangen. Het idee dat iemand aan mij gedacht heeft, de moeite en tijd heeft genomen om een kaartje te kopen, te schrijven en ook nog op de post heeft gedaan doet mij altijd goed. Het is niet dat stukje papier wat op de mat valt maar juist die achterliggende gedachte.

Lees meer

Winkelen

Kent u dat fenomeen, eindelijk weer eens lekker shoppen, neuzen in de rekken. Ook hoopt u op een leuke verkoopster die goed advies geeft. En dan komt u in een winkel, met nog enkele kledingstukken, misschien maar 2 op een rek.

De winkel ziet eruit alsof ze gaan sluiten.

Lees meer

Reclames 1+1 gratis

Van de reclames van de mass-market winkelmerken: 1+1 gratis, 25% korting, 3+1 kado… daar zakt al gauw de moed van in de schoenen. Hoe kunnen wij als kleine zelfstandige er toch tegen opboksen?

Lees meer

Het is uw zaak

Wanneer Antoine of ik weer heel enthousiast beginnen over het succes van de promotiedagen, ervaren wij af en toe een soort van terughoudendheid. Voorzichtig wordt er gezegd: ik wil niet dat mijn cliënten het gevoel krijgen dat ze moeten kopen...

 

Lees meer

"Als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je steeds minder dan wat je altijd kreeg"

Deze tegelspreuk kom ik steeds vaker tegen en keer op keer zet deze spreuk mij aan het denken: wat kan ik anders doen om actief te blijven?

Waar ben ik goed in. En hoe kan ik dat verder verbeteren. Hoe verander ik zaken waar ik niet zo goed in ben in iets positiefs. Inmiddels hangt deze wijze spreuk aan de binnenkant van mijn kast, zodat ik elke dag herinnerd wordt om niet terug te vallen in oude gewoonten. Elke dag inspireert het me. Daarom gebruik ik het vandaag als onderwerp voor mijn column, zodat het ook u kan inspireren om zaken eens van een andere kant te bekijken.

Lees meer

Inspiratie bron gezocht? Stop met zoeken!

De laatste training van het seizoen is een feit. Ik kijk alweer uit naar september! Wat een leuke, enthousiaste en leervolle dagen hebben we dit eerste half jaar weer beleefd. Inmiddels verzorg ik ruim 2 jaar de trainingen voor Oreaden en OROS Cosmetics. Ik heb vele specialisten ontmoet, een aantal van u komt trouw diverse keren in een jaar.

Lees meer