"De Totaalleverancier voor de Schoonheidsspecialist"

  • lady-esther-oreaden-cosmetics
  • SMRT-SKN

Huid magazine 2009

Gebruikerswaardering:  / 1
ZwakZeer goed 

NIEUWE TREND IEDERE DAG ACTIEF MET ANTI-AGING

De meeste mensen gebruiken zonverzorgingsproducten pas dan als er sprake is van vakantie om de huid te beschermen. Helaas veel te laat. Huidkanker stijgt niet voor niets zo explosief. UV-B straling is slechts een deel van de noodzakelijke bescherming. UV-A is echter de Nr. 1 oorzaak van de huidveroudering.

Anti-Aging
Wie een mooie huid wil houden bezoekt de huidverzorgingspecialist. Een schoonheidsbehandeling en bijpassende producten zijn tegenwoordig gemeengoed. Maar is dat voldoende? Het antwoord is nee. Om iedere huid beter te verzorgen en te beschermen is een product met SPF (Sun Protection Factor) onontbeerlijk. Iedere dag. Met of zonder zon. Iedereen die bewust en serieus met huidverzorging actief is en die de strijd wil winnen tegen rimpels is het beste met zijn huid bezig.

Toekomstgericht
Geef het juiste advies door een objectieve meting. U bepaalt snel welke SPF producten exact bij welke huid passen. Het merk Solarium, uniek in de wereld, uit Italië geeft het juiste antwoord. Een deskundig advies om zonnebrand, uitbraak van pigmentvlekken en vooral rimpels te voorkomen. Kom tot een serieuze aanpak en bel naar Oreaden Cosmetics.

Tel.nr. 035-6099220 voor nadere informatie.
Oreaden Cosmetics; meer dan cosmetica alleen.

Download hier de PDF

<< ga terug naar de vorige pagina